8, 9 en 10 juli 2022

back in business met 90’s live in de wei, FOUD = GOUD én een gloednieuwe editie van de dorpszeskamp!

SPONSOR WORDEN

De Dorpszeskamp is een unieke kans om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij een breed publiek in en om Geldrop- Mierlo. Tijdens ons weekend treft u met gemak 2000 bezoekers en via social media is het bereik van geïnteresseerden nog groter.  Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen in ruil voor een evenwichtige tegenprestatie? Lees dan snel verder of neem gerust contact met ons op. 

 

 

Overzichtelijke pakketten

We hebben onze sponsorpakketten ingedeeld in overzichtelijke pakketten. U kiest een bedrag en kunt vervolgens zelf bepalen welke tegenprestatie(s) u hiervoor het liefst inzet. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit het benoemen van een spel naar uw bedrijfsnaam of uw bedrijfsuiting op de vertrekzijde van de entreepoort. Geeft u liever consumptiemunten cadeau aan uw medewerkers die het evenement bezoeken? Ook dat is een veel gebruikte en populaire optie. 

Vrije vogel 

Heeft u een ander eigen idee bij de invulling van uw bijdrage aan de zeskamp? Dan bieden wij u het Vrije Vogel pakket aan. Wij zijn erg benieuwd hoe u de samenwerking aan wilt gaan en welke tegenprestatie wij u kunnen bieden. We bespreken dit graag in een persoonlijk gesprek!

Hoofdsponsor

Dit jaar is de positie van hoofdsponsor weer beschikbaar! Dit is een unieke kans om u echt in de spotlight te zetten. Neem voor meer informatie over hoofdsponsorschap ook contact met ons op. Wij gaan graag in gesprek.  

Deelnemen aan editie 2022

Editie 2021 is verplaatst naar 2022, er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar!

inschrijven zeskamp

8, 9 & 10 juli 2022

Save the date! 8 juli 2022 zijn onze buren van Live in de Wei terug met 90’s Live in de Wei!  (UITVERKOCHT).
9 juli FOUD = GOUD (tickets)

Op 10 juli spelen en feesten we weer een gloednieuwe editie van Zeskamp Mierlo.

Corona update

Vorig jaar is corona in ons leven gekomen, helaas hebben we het dan niet over de 90’s act of het biertje. Omdat de organisatie ook niet in de toekomst kan kijken maar gelukkig wel uit optimisten bestaat, gaan we er vanuit dat het evenement gewoon door kan gaan. We volgen de ontwikkelingen en landelijke richtlijnen op de voet en houden bij de voorbereiding zo veel mogelijk rekening met de actualiteit. Hopelijk kunnen we dan samen proosten op wederom een grandioos weekend. De organisatie houdt jullie vanzelfsprekend op de hoogte van alle ontwikkelingen.

hoofdsponsor editie 2022

Wordt jouw bedrijf de hoofdsponsor?
Meer informatie over sponsoren volgt!